U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

San Miguel de Salinas
Vraagprijs: € 599.000

Omschrijving

Met deze villa, scoor je zeker een "hole in one"! De moderne architectuur, grote glasramen en kwalitatieve afwerking zijn slechts enkele van de voordelen. Gelegen in San Miguel de Salinas aan de Costa Blanca Zuid in de populaire urbanisatie Las Colinas Golf (Orihuela Costa), op slechts enkele minuten van het strand, restaurants, winkels, ...

Bij het betreden van de woning, vallen de grote glaspartijen meteen op. Hierdoor geniet de woning van een zeer ruimtelijk gevoel. De gelijkvloerse verdieping biedt een prachtige woonkamer met open keuken en toegang tot het terras. Vanop het terras heb je uitzicht op de urbanisatie en het groene landschap. De kers op de taart is zonder twijfel het verwarmde zwembad en de private putting zone in de tuin.

Verder zijn er nog 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Vanuit de inkomhal, kan je via de trappenhal de lager gelegen verdieping betreden. Deze polyvalente ruimte heeft veel te bieden en kan ingericht worden naar eigen wens. Een extra slaapkamer met badkamer? Is mogelijk! Of een indrukwekkende home cinema? Absoluut!

Wil je deze villa graag bezoeken? Contacteer ons voor een afspraak

 

Op onze website staat enkel een kleine selectie van appartementen en villa’s te koop aan de Costa Blanca, dit om u een idee te geven van de mogelijkheden. Door onze nauwe samenwerking met lokale promotoren kunnen we alle nieuwbouw panden op de markt aanbieden aan onze klanten. Contacteer ons vrijblijvend met je wensen en we helpen je graag verder. 


Kenmerken

Algemeen

Adres:San Miguel de Salinas
Referentie:VAMOS - 30.101
Vraagprijs:€ 599.000
Type:Villa
Bewoonbare opp.:225 m²

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:3

Comfort

Zwembad:Ja

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu IMMO TRYBOU BV