U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Jávea
Vraagprijs: € 1.790.000

Omschrijving

Villa te koop in Jávea / Xàbia aan de Costa Blanca Noord

Villa Reza is een fantastische moderne villa vlakbij het strand van Cala Barraca met 2 mediterrane restaurants en een natuurpark.

Deze uitzonderlijke villa met fantastisch zeezicht is uniek. Strakke lijnen gecombineerd met zorgvuldige details, de nabijheid van het strand en verrassende extra's maken deze luxe villa tot een paradijselijke oase aan de Costa Blanca.

Het comfortabele interieur is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vinden we een grote, ruime en lichte woon-/eetkamer, met grote geïntegreerde ramen die uitkijken op het mediterrane landschap, en we hebben een op maat ingerichte keuken met Bosch-toestellen, met een minimalistische en eigentijdse stijl. Op dezelfde verdieping is er een gastentoilet, een technische ruimte die ook dienst doet als wasruimte en een grote tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten en een en-suite badkamer.

Buiten zijn er mooie zonneterrassen rondom 2 infinity pools: het éne ideaal voor zwemmers met ingebouwde watervallen, het andere ideaal om te zonnebaden. We vinden ook een prachtige buitenkeuken met barbecue en koelkast, om te genieten van uw buitendiners met vrienden en familie, evenals een prachtige mediterrane tuin met volwassen bomen zoals palmbomen, olijfbomen, sinaasappelbomen, citroenbomen, enz.

De eerste verdieping, bereikbaar via een zwevende trap, bestaat uit de hoofdslaapkamer met uitzicht op de Middellandse Zee, een dressing met LED-binnenverlichting en een open badkamer met een vrijstaand bad, ideaal om te ontsnappen en in alle rust te ontspannen terwijl u geniet van de fantastisch uitzicht op de zee. Op hetzelfde niveau zijn er nog twee tweepersoonsslaapkamers, beide met een eigen badkamer en inbouwkasten.

Om te ontspannen met een fascinerend uitzicht op zee, biedt de villa een dakterras met een chill-out bar ... de ideale plek om te genieten van de Spaanse levensstijl.

Extra's: beveiligde toegangsdeur, vloerverwarming, airconditioning, domotica, alarmsysteem, wasruimte en berging.

Heb je vragen over deze woning? Vamos helpt je graag verder!


Kenmerken

Algemeen

Adres:Jávea
Referentie:1851
Vraagprijs:€ 1.790.000
Type:Villa
Perceeloppervlakte:1.011 m²
Bewoonbare opp.:276 m²

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:5

Comfort

Zwembad:Ja

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu IMMO TRYBOU BV