U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Jávea
Vraagprijs: € 3.800.000

Omschrijving

Villa te koop in Jávea / Xàbia aan de Costa Blanca Noord

Deze indrukwekkende moderne villa te koop is gelegen in een luxueus complex in Jávea, omgeven door natuurlijke landschappen in het hart van de noordelijke Costa Blanca. De locatie, dicht bij alle voorzieningen, stranden, golfbanen, internationale scholen en voorzieningen, maakt deze villa ideaal voor wie op zoek is naar een bevoorrechte positie, modern comfort en een luxueuze mediterrane levensstijl.

Gelegen op een perceel van 2.000 m2, past dit moderne huis van 550 m2 naadloos in de schilderachtige omgeving. Dit gebied wordt gekenmerkt door de grote groene gebieden, de schoonheid van het uitzicht op de berg Montgó en het uitzicht op de Middellandse Zee. Vanwege de verhoogde ligging op een heuvel geniet het pand van epische zonsondergangen en een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee en het idyllische mediterrane landschap. De overvloed aan glas laat natuurlijk licht binnen en zorgt voor deze prachtige uitzichten vanuit elke hoek van het huis.

Het is verdeeld over 3 verdiepingen die zijn verbonden door een glazen lift en een interne trap. De begane grond beschikt over een grote open woon- en eetkamer, een volledig uitgeruste designkeuken, aangrenzende bijkeuken en toegang tot het prachtige terras met fantastische barbecue en privézwembad met uitzicht op zee. Twee en-suite tweepersoonsslaapkamers en een gastentoilet maken deze verdieping compleet. Boven is er een en-suite slaapkamer en de prachtige hoofdslaapkamer met het mooiste uitzicht in de villa.

In de semi-kelder vindt u een bioscoop, een wasruimte, een berging/technische ruimte, een fantastische spa met een verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, Turks stoombad, douche en toilet. Dit niveau geniet van natuurlijk licht en toegang tot een buitenterras.

Extra's: veel luxe voorzieningen waaronder witmarmeren vloeren, hoge plafonds, kamerhoge ramen met veiligheidsglas, Miele-apparatuur, beveiligingssystemen, energiezuinige airconditioning en vloerverwarming, dubbele beglazing, elektrische rolluiken, Bose Stereo Surround System, hot tub, 2 garage voor auto's met LED-verlichting, enz.

Dit is echt een uitzonderlijk eigentijds pand en één van de meest indrukwekkende nieuwe luxe villa's in de omgeving.

Heb je vragen over deze woning? Vamos helpt je graag verder!


Kenmerken

Algemeen

Adres:Jávea
Referentie:1853
Vraagprijs:€ 3.800.000
Type:Villa
Perceeloppervlakte:2.000 m²
Bewoonbare opp.:550 m²

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:6

Comfort

Zwembad:Ja

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu IMMO TRYBOU BV