U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Altea
Vraagprijs: € 395.000

Omschrijving

Villa te koop in Alcalalí aan de Deze nieuwbouw villa's zijn speciaal ontworpen om maximale ruimte, licht en comfort te bieden. De moderne architectuur gecombineerd met de prachtige ligging in een authentiek Spaans dorp maken deze villa's tot een uniek project.

De villa's zijn geïnspireerd op het licht dat Spanje ons te bieden heeft, open woonruimtes met kamerhoge ramen die de hoogste sfeer creëren van een gezellige maar lichte woonkamer.

Percelen 14 en 15 (230 m2 bebouwd, 300 m2 perceel, 395.000€). Op de eerste verdieping vindt u een ruime woonkamer met een volledig uitgeruste keuken. Aan de achterzijde van de woning vindt u een bijkeuken met ruimte voor wat opslag en een gastentoilet.

Op de tweede verdieping vindt u de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en een balkon met uitzicht op de prachtige wijngaarden van Alcalali. Ook vindt u twee gastenkamers met gedeelde badkamer.

In het souterrain bevindt zich een technische ruimte met garage die voldoende ruimte biedt voor twee auto's en eventueel een fitnessruimte. De garage is goed bereikbaar met de auto vanaf straatniveau.

Perceel 19 (230 m2 bebouwd, 350 m2 perceel, 425.000€). Deze prachtige villa is gelijk aan de andere villa's alleen heeft dit perceel meer vierkante meters. Maar wat deze villa echt uniek maakt, is de ligging en privacy die u met het perceel krijgt. De villa is gelegen aan het einde van de straat waar u een oase van rust vindt. Om invulling te geven aan dit unieke stuk grond hebben we de vorm van de villa aangepast aan de vorm van het perceel om zo elke vierkante meter optimaal te benutten.
Heb je vragen over deze woning? Vamos helpt je graag verder!


Kenmerken

Algemeen

Adres:Altea
Referentie:5135
Vraagprijs:€ 395.000
Type:Villa
Perceeloppervlakte:300 m²
Bewoonbare opp.:230 m²

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu IMMO TRYBOU BV